lørdag 19. september 2009

Dagens loppis og gårdens lille gapahuk eller kapell?

Det er lørdag, det er høst og det loppisdag i kommunen. Det ble noen godiser i dag også.
Første bilde betalte jeg 75 kroner for alt . Dyreste var nissefatet på 30,- Veldig fornøyd med vakker stor skål til 20 og liten søt glass skål med stett til 10. Og så måtte jeg jo bare ha denne krukka med alle kule dyrene til den nette sum av 15,- ( har en liten i tilegg )
Neste bilde er vel mer en typisk loppemarkedbord: div av alt. Her ble det 4 vin glass til, To solsikke fat , to små eggeglass ,et gammelt litermål , to små skåler , to mønstra glass , en sau/ og en engel , to kule lange smykker, et lite sølvfat og 4 små hjertelysestaker; alt til den nette sum av 50,-!!!!!!!!!!!!!! Det er nesten fått det som de sier her i Trøndelag. Og det beste alt skal brukes:)

Selvfølgelig måtte jeg et dypdykk nedi tøyavdelingen. Der fant jeg et gardinsett med Ole Brum som Sigurd skal få på rommet sitt. I tilegg en haug med nudelig håndarbeid. Små brikker jeg skal bruke på glass, på pakker , på fat . Alt dette fikk jeg også for en 50 lapp!!!!!!
Å du store tid kor artig det er å gå på skattejakt på loppemarked. I morgen er det posesalg og jeg er faktisk sikker på jeg finner flere skatter å plukke med meg. Er ofte litt roligere på de dagene så jeg får bedre tid til å lete. Og i morgen blir sikkert jentene med, de har ganske god loppeteft de også. Elste datteren i huset er bl. a en smed til å finne kule klær:)

Mannen i huset er bedre i dag, men er glad for at paralginforte finnes. I løpet av ettermiddagen har han vært såpass at han har fått bygget litt på vår " lille" gapahuk vi skal ha i et område vi kaller steinalderhule plassen. Navnet kommer av at det mange små huler i bergene der og noen kan man krype inn i. Som dere ser blir kanskje ikke gapahuken så liten, men SVÆR. Jeg mente den ligner på et lite kapell, så nå begynner jeg virkelig å føle meg som husfrue på storgård. Jeg burde begynne lete etter ei svær kirkeklokke å ha i toppen:)

Og det er ikke bare mor som strikker, datteren er også flink. Hun holder på med leggingser til seg selv. I dag har hun også oppdaget de engelske strikkebladene mine og blitt veldig inpirert.
Ingen ting gleder mor i huset mer:)


Til slutt en liten lørdagshilsen fra to gutter og lille Tinka. Det har vært en deilig dag her i Nerklubben:)

18 kommentarer:

 1. For noen fine funn du fikk :) De tallerkene med solsikker på vekker gode minner, da det var dette serviset min mamma serverte de deiligste middager på i min barndom!

  SvarSlett
 2. Kjempegøy med loppiser! Digger det! Vet og HVA visdomtenner er! Eg tok ALLE samtidig-i narkose vel å merke!Kan virkelig anbefales! Trøstegarnet ditt var kjempeherlig!ME LIKE!! Pløyet d samme butikken i fjor selv, da eg var i Tr.Heim! JAMMY!

  Kos deg og ha en herlig lørdags kveld

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 3. Titter innom for å ønske deg og dine en trivelig lørdagskveld:o)

  Så heldig du e som finner så mye fint på loppemarked. :o)

  Klem

  SvarSlett
 4. Tittar in för att önska dej en skön söndag, förhoppningsvis med sol och värme. Vad mycket fint du köpt på din loppistur. Ska bli kul att se det där bygget när det är klart.
  Kramisar Birgitta

  SvarSlett
 5. Så mye fint du fant på loppemarkede;o)
  Ha en flott søndag;o))))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 6. Kjære Brit! Nei, for herlige skater du fant på loppemarked også, du! Fine grytekluer, heklebrikker og seletøy. Det er sååå morsomt å leter etter skatene, ikke sant? Jeg pleier å pile rundt loppemarkeder mens øynene mine gjør det også - piler :)) Jeg plerier å "scanne" hver bod i bare en brøkdel av sekunder. Sånn var det også i går. Håper at mannen din er virkelig bedre. Det er ikke så morsomt med visdomtenner da!
  Ha en deilig søndag! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 7. Loppis er gøy, fine funn du har gjort. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 8. Hei.Så mye fint du har fått tak i på loppis.Den gapahuken ser ut som blir virkelig fin.Du får prøve å få tak i en klokke i toppen når du er på loppis.Håper du får en riktig fin Søndag.Bodil

  SvarSlett
 9. Sikke nogen dejlige loppefund. Nissefadet er helt utrolig fint. Jeg er vild med alt med nisser på he-he.

  SvarSlett
 10. Hei. Så fin blogg du har. Ikke vært inne hos deg før, men skal nok komme igjen ja.
  Masse fint du har funnet på loppis til en rimelig penge.
  Jeg la spesielt merke til nissefatet ditt fra Stavangerflint. Jeg har maken stor skål. Den vant jeg på basar som liten jentunge, og den har fulgt meg helt fra hybeltiden.
  Håper jeg også kan være heldig og finne ett sånt fat.
  Mye fint ellers også her. Skal se litt mere av bloggen din.
  Ha en riktig god søndag.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 11. Heisann Brit.
  Tusen takk for besøk på bloggen min, med koselig hilsen :)
  Ser at du samler på små og store skatter. Jeg har ikke blitt bitt av loppemarked-basillen enda, men man skal aldri si aldri.
  Eldstedattera spiller i korps - og loppemarked står for tur første helga i oktober. Der skal jeg hjelpe til, og det blir vel mye å se på, tenker jeg :)
  Ha en trivelig søndagskveld!

  SvarSlett
 12. SV: Hei du! Bare hyggelig - synes det var et spennende julegavelotteri! :)

  SvarSlett
 13. Tenk at jeg glemte hele loppisen *hulk* Men du fant jo mange flotte skatter da din helddiggris :))
  Så flink T er til å strikke, frøken R her hjemme tenker KUN på hest, hest og hest. Eller, hun holder på å fatte intresse for bilder og bildebehandling til min store glede.
  Foresten godt O fikk ut den vonde tanna, slikt er virkelig pyton. Desuten må han jo være i form til å fortsette på det flotte slottet ;)

  SvarSlett
 14. Hei hei.
  Ville bare si at de solsikkefatene er fra et gammelt Egersundservise med navn Korulen. Jeg samler og har nesten komplett pådekking :)
  Slit'an med kuppene!

  SvarSlett
 15. Hei :) så mange fine loppiser du har funnet da. Kosleig med loppemarked.

  Blir sikkert en kjempe fin gapahuk hos dere.. skal bli morro å se.

  Så artig / morro at også din datter begynner å strikke da.

  Ha ei flott uke:)

  Klæm

  SvarSlett
 16. Jeg er *LITT* misunnelig på alle som har vært på loppis i helgen! Flotte lopper du fikk med deg hjem :)

  Ha en fantastisk uke!
  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 17. Dette var et veldig koselig innlegg - kjekt å få et blikk inn i din verden. Skjønne unger du har!
  Loppefunn er stas. Den lille krukken med dyrene på er et mønster jeg kjenner igjen - jeg her en stor bolle og serveringsfat i samme mønster.
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 18. SÅ mykje fint du fann :) Og det ser ut til å bli ein stor og fin gapahuk!! Ein sånn skulle eg gjerne hatt, og fantaserer om det innimellom :)

  SvarSlett