lørdag 12. september 2009

På handletur i sterk kuling og regn på kryss og tverss!!

Lørdag er jo en god dag å dra til tettsteder på handel, men når været her på trøndelag er som nå, er det ikke det å ta seg tur ut som frister....
Det var det beste bildet jeg fikk til i øsende regnvær på kryss og tverss. Men det angir i hvert fall et lite stemningsbildet.

Så i dag er det best å holde seg innedørs. Og " hæler" man ikke gå ut for å handle tar man seg tur i nettverdens butikker. Kjempe praktisk med det været utendørs.Først ble det en tur innom hobbybutikken Panduro. Jeg såg nemelig et tips fra Kathleen sin blogg Interno om at det var salg der fortiden.
Det tipset var jeg veldig fornøyd med å finne for her fikk jeg handlet inn masse gaver til jul /advendsgaver og produkter til å lage gaver av.

Neste butikken ble bokhandlen : Bokklubben. Der ble det boka Flea market style av Emily Chalmers . Boka fikk jeg lyst på etter å ha lest bloggen til Pillepalle

Bokhandelen er jo blitt litt som bensinstasjonene, man kan finne masse annet enn bøker. Via en annen blogg fikk jeg se dette tipset, gjenommsiktige skoesker kjøpt fra bokklubben. Akkurat noe jeg trengt i min ekstrem oppryddingsfase. Så nå er de på vei til meg. Kommer dessverre ikke på den bloggen akkurat nå. Hvis du som la ut dette tipset kommer innom meg igjen, så gi meg et hint via kommentarlinken:)


Siste turen ble filmklubben. Her var det lang bestillingsliste fra mannen i huset, men jeg ønsket meg veldig akkurat denne filmen. Leste boka for et par år siden og synes den var nydelig. Gleder meg til å se filmen en sen høstkveld med et glass vin:)
Nå blir det ostekake laging og ordning til jeg skal på 60 års fest i kveld. Antagelig må jeg i kle meg fult regnantrekk for i det hele tatt komme meg tørr gjennom alle grindene vi må åpne for å komme opp til hovedveien i fra gården vår.
Ønsker alle en god og tørr lørdagskveld:)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for kjempe koselig kommentar på bloggen min. En trenger virkelig slike regnbue votter og friske farger på kalde og regntunge trøndelagsdager. De siste dagene har det jo bare veltet ned med regn hos oss trøndere, så en må ha oppmintringer :)

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en fin lørdagskveld ! Kjempefin blogg du har !

  SvarSlett
 3. Koselig med hilsen fra deg :) ja, jeg er så glad for å ha de!! og samboern imponerte meg i dag, for å si det slik :) hehehe!

  JA, for ett vær det er for tida :) må vell bare belage seg på dårlig høstvære sikkert.. men, det er jo lov å håpe :)

  kos deg i 60-årslag i kveld!!! :)

  klem fra Lisa i Buvika :)

  SvarSlett