mandag 21. september 2009

Bli med på arbeidsplassen min langt uti havet og ekstra premie til følger nr.100!!

Mandagen tar jeg mine noter, datmaskin og cd og drar til havs, nærmere bestemt Mausund. Her ser dere utsikten fra arbeidsrommet mitt. Vilt og vakkert. Det tar en ca 40 min med ferge å komme hit. Her venter 5 flotte sangelever og av og til en tur innom barnehagen for å ha litt musikkbarnehage. Mausund skole har ca 30 elever fordelt fra 1- 10.klasse.
I dag har jeg fått vært med å lært de sanger fra Abba, Sting, Jazzlåta Lover man, litt punk med gruppa Muse, litt rockenroll summer of 69 og filmmelodi fra Toystory. Klasserommet jeg bruker er skolekjøkkenet. Det fungerer utmerket, best av alt jeg har stor plass til alle noter p åalle bord:)

Selvfølgelig er strikkingen med. Jeg har fått begynnt litt på trøste garnet jeg kjøpte i Trondheim på fredagen. Det skal bli en gave, en liten kjole til en liten prinsesse.
Og mens vi snakker om gaver. Jeg må bare sende en ekstra pris til min følger nr.100:
Rebekka Fj. Mæle
Det blir nok ikke en egen julegavekalender, men liten liten ekstra gave som kan åpnes når den kommer som prisen for min følger nr.100:) Gratulere til deg og tusen tusen takk til alle dere andre som også er blitt følgere og er innom på besøk. Det er utrolig trivelig å bli kjent med dere via bloggene der uti verden:)
Minner om julegavekalenderlotteriet. Frist 24.sept. Les mer om det HER

10 kommentarer:

 1. Herlig blogg, og det er artig å lese alt det du lar oss få del i:-) Nydelig garn du har kjøpt, det er deilig med sånne trøstegarnkjøpeturer:-) Hi hi..ble et langt ord, det...
  Lykke til i havgapet - ingenting er som havlukt, og den misunner jeg deg:-)

  SvarSlett
 2. Nå begynner ting å gå opp for meg... så det er der ute i havgapet du befinner deg. Må si jeg misunner deg det litt, kunne ha tenkt meg det selv. Og Mausund er jo bare en helt herlig øy, der har faktisk jeg også vært. Kanskje ikke like sjarmerende når høst stormene setter inn for fullt, men det har vel sin sjarm det også.

  Blir spennende å se hva det blir av alt trøstegarnet du har kjøpt.
  Ha en flott høst kveld.
  Laila

  SvarSlett
 3. Brit, for en utrolig fin arbeidsplass du har! Tenk at du må ta fergen for å komme dit! Har aldri hørt om dette øy Mausund før, men måtte da finne ut hvor det er :)) Nå vet jeg! Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra PIllepalle

  SvarSlett
 4. Så du jobber på Mausund også du. Der ute er det utrolig flott, må si jeg misunner deg litt :)

  SvarSlett
 5. For en vakker plass du jobber på Brit. Det ser alldeles nydelig ut der du bor også. Skjønner godt at du koser deg der :-)

  SvarSlett
 6. For et flott sted. Du har sikkert mye vær der ;) og jeg ser du bruker en bok jeg har på 'skal-kjøpe-listen' min. Strikk til nøstebarn...
  Ønsker deg ei flott uke!
  Siri

  SvarSlett
 7. Det ser ut som du har en flott, og spennende arbeidsplass. Masse fint du hadde funnet på loppisen også....

  SvarSlett
 8. Du er så driftig at eg vert nesten heilt svett :)

  Keep up the good work :)

  SvarSlett
 9. For en flott arbeidsplass. Som du skriver. virkelig vilt og vakkert ser det ut. Der kan en virkelig kjenne naturens krefter.

  SvarSlett
 10. Ja, noen ganger er det slik at mor må bøye seg for barnas ønsker, og er det ikke værre enn dette, så er det jo veldig overkommelig.

  Nå blir det vel mer spennende å følge deg framover, nå som jeg vet hvor du holder til. Jeg har forresten masse slekt der ute i havgapet og er det flere ganger hver sommer.

  SvarSlett