fredag 18. september 2009

Syketransportsjåfør til Trondheim by og trøste garn til meg

I dag ble det syketransportsjåfør for mannen til Trondheim by slik at den vonde visdomstannen kunne bli operert ut.

Når vi ser denne tegningen kan en skjønne det gjør vondt!!!!!

Brit er selvfølgelig veldig effektiv og planla ruten for å rekke over alt som jeg kunne tenke meg akkurat NÅ. Sprang rundt i trondheim i 2 timer , altså ingen kosetur men mer en trimtur hvor en i brukte laserblikk for å finne det man skulle ha. En liten svingom innom Fretex tok jeg meg tid til og fant denne kule genseren til Sigurd for 25 kroner:) Var mye annet også, men jeg måtte bare løpe fra det . ( Trøstet meg med at det er loppemarked i morgen:) )

Hovedmålet var å kjøpe litt trøste garn. Skulle egentlig vært på strikketreff i helga, noe jeg måtte avlyse pga arbeid her hjemme som jeg igjen måtte avlyse pga må passe på mannen min.
Derfor ble det trøstegarn. Blant annet masse lammegarn fra Nøstebarn som skal bli til små lekre babytøy til mange små verdensborgere som er ventende i nærmiljøet. Bomullsgarnet Petunia skal bli kluter. I tilegg ramla jeg borti salg hos Jens Hoff og da ble det likegodt med både fritidsgarn og strømpegarn perfekt som jeg har lengtet etter å prøve ut.

Vel hjemme ventet hele to overraskelser i posten, først hemmelig venn gaven fra hobbybodvenn. Hærlig farge på safran garnet og gleder meg til å prøve ut det:) Heilo og Falk garnet har jeg en liten plan på i forhold til små julegaver:) Det var ingen hint i pakken så min venn forblir hemmelig lenge enda.

Men gladest ble jeg for dette kortet fra min snille venninde Marie. Et gratulasjonskort for mine 30 kg ned, DA BLE JEG VELDIG GLAD:)
Takk og takk.
Og takk til alle dere for den kjempe enorme innteressen for å vinne julevennkalenderen.
Til dere som er her for første gang ta turen HIT ( frist til 24.sept) Jeg må innrømme jeg fant noe småting i dag til kalenderen:)

11 kommentarer:

 1. Au au, visdomstenner kan være lumske! Håper det går bra med pasienten din. Synd at planene for helgen gikk i vasken da, men slikt rår vi ikke med. Fin trøstepremie du hadde fått. (og kjøpt)

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Hei hei. Stakkars Ola, nei å nei, no e d verkelig synd om hainn ja. Gi omsorg fra mæ å......og æ e sååååååååååååååååååålei mæ ferr at æ itj e heim når aill loppemarkedan e!!!!!!!!! mye fint garn da, og æ villa gjern vorre m i julekalendertrekking, men har jo itj blogg da....klæm t dokker

  SvarSlett
 3. Kan ikke si at jeg misunner mannen problemene med tanna. Jeg har selv trukket alle mine ( uten problemer) noe som var ille nok for meg.
  Å så masse flott garn du har fått i da, blir spennende å se hva det blir av det etterhvert.
  Tror forresten ikke at jeg hadde fått med meg at du også var trønder før jeg så at dere hadde værrt i Trondheim i dag. Sånn er det, er jo så mye annet flott å se på i bloggen din ;)
  Håper du får ei flott helg.
  Laila

  SvarSlett
 4. Haha - bare "litt" trøstegarn??? *ler*
  Håper det går bra med den manglende tannebissen til mannen!
  Gleder meg til å se hva du tryller frem av alt det fine garnet du har shoppet!
  Ønsker deg en fin lørdag!

  SvarSlett
 5. Jeg hater de derre visdomstennene...Har fjernet to - og skulle tatt to til - men det er jo så vondt.:(

  Masse herlig garn:)

  Ønsker deg en flott helg:)

  SvarSlett
 6. Hei.Så mye fint garn du fik tak i.Håper att det går bra med mannen din å att han ikke har alt for vont.Heldig du er som får så mye fint i posten.Ha en riktig fin Lørdag.Bodil

  SvarSlett
 7. Stakkar mannen din - vet hvor utrolig vondt det kan være! Håper det er over og bra nå :)

  Og så kjekt at du fikk kjøpt deg en del i tillegg. Fiiin gratulasjonskort fra venninna di :)

  God helg videre!

  SvarSlett
 8. Øjj, så meget lækkert garn på en gang :-))
  Stakkels mand med dum visdomstand!! Håber han allerede har det bedre nu.

  SvarSlett
 9. Off, stakkar mannen. :(
  Masse herlig garn du har fått deg. :)
  God helg.

  SvarSlett
 10. Der var det mye fint garn ja. Kjempe herlig med slike shopping turer. Synes du var kjempeflink som hadde planlagt så mye på forhånd, du var sikkert veldig målbevist der du spradet rundt i byen jeg bor i ;)

  SvarSlett
 11. Hei! Og takk for koselig kommentar på koselig-innlegget mitt:) Jeg fikk så mange fine og hadde planer om å løpe inn til dere med en gang. Men hverdagsstresset tok overhånd. Men her er jeg, hihi:D
  Jeg må si jeg føler skikkelig med mannen din! Tannverk er det vondeste jeg vet om. Håper så inderlig han blir kvitt tanna si nå. Du fortjener litt trøstegarn, hihi. Og det var jo flott at du fikk deg en liten tur samtidig som mannen operertes!
  Og så må jeg få gratuelere deg med -30kg! Litt av en bragd, og du skal bare skryte av deg selv. Det er ikke hvem som helst som får til det bare ved å endre vaner og livsstil. *Klapper i hendene*

  maya

  SvarSlett