lørdag 5. september 2009

Jeg LIKER loppermarked

Ja det er sånn: JEG LIKER, JEG ELSKER, JEG GÅR AMOKK PÅ LOPPEMARKED.
Kommentaren til min kjære mann var at Nå har du jo nettopp ryddet ut nesten alt fra skapene, skal du begynne å fylle opp med en gang.
Nix, ikke fylle opp, men bytte ut. Det er jo det som erså artig med loppemarked at da kan finne akkurat det som ikke finnes på ikea eller black design , men som likevell er nytt i mitt hus, artig, stilig og passer akkurat FOR MEG:)
I helga gikk altså sartskuddet for loppemarkedsesongen her på øya, det bruker å være fra 4- 5 i halvåret og alltid finner man nye skatter:)
SÅ VELKOMMEN TIL Å BLI MED MEG PÅ DAGENS LOPPEMARKEDHANDEL:)


Første skatt var disse glade røde tallerken og suppeskåler. De skal brukes når vi er ut på tur eller mat på verandaen. Vi er mye på tur når vi har avlastningshelger med mange barn på besøk, da liker vi å lage mat ute og vi er jo miljøbevist å bruker ikke engangskopp/bestikk. Ikeabarnefatene er litt for små , derfor passer diss utmerket til formålet.
De små lilla skålene er ypperlige godteriskåler til barnas helga kos. Og den lille søte krukka skal fylles med salt og stå klar til bruk over kjøkkenbenken:) Dette betalte jeg vel 30 kroner for.


Nye tallerken både små og store + suppeskåler. Ut fra skapet går et VELDIG slitt Ikea service.
Mye artige og stiliger å spise fra dette. Mest fornøyd med at jeg klarte å la kaffekoppene stå igjen for de hadde jeg faktisk ikke bruk for. Også spennende med blå for jeg har litt det fra før og kanskje finner jeg mer fint blått å suplere med i løpet av loppemarkedsesongen. Dette var det dyreste i dag på 60 kroner


Jeg bruker å være lenge ved gardin, sengetøy, duk, gryteklut avdeling, mest fordi jeg er på jakt etter gamle håndarbeid grytekluter, men jeg ser også etter små søte brikker/duker, spesielle koppehåndklær. Hver gang ser jeg så mye artige stoff som jeg vet mange av dere der uti bloggverden ville kunne bruke. Hver gang tenker jeg at jeg MÅ snart bli venner med symaskina, må snart begynne å leke meg å kunne trylle fram fine ting..
Ingen grytekluter i dag men mange søte brikker. Bruker å ha dem i servingskorger eller stettfat hvor jeg serverer brød.Noen blir duker på småbord og en søt kopphånduk fant jeg også. For dette ble det 25 kroner-veldig billig!!

Det blir alltid noen småskatter på siste runden rundt bordene. To engler fikk være med i julesamlingen, en ny kopp i kakaobarnekoppsamlingen. Og en skål fra 60 talles service. Min mor har et slikt service i brunt. Jeg tok med skålen for jeg har litt sansen for grønnfargen og dette er faktisk noe man kan finne flere av på loppemarked eller fretex.
For disse siste skattene ble det 15 kroner.

Måtte bare ha denne retrolampa! Hvor den skal stå vet jeg ikke helt ennå, først blir den plassert på gutterommet for de mangler lys, men jeg vet ikke om den skal være der for evg tid, den er for kul til det!! 25 kroner for den er helt ok:)

Og klart dette måtte bli noen man kunne male!! En liten hylle og endelig funnet meg tørkepapirholder. Tilsammen 15 for dette.
For hele kjøpet betalte jeg 170 og sitter her og er glad og fornøyd over alle mine nye skatter.
Takk for at du ble med på denne turen og jeg håper du og alle andre også finner mange skatter gjennom høstens mange loppemarkeder!!

11 kommentarer:

 1. Åja, her var det mykje for pengane....både praktisk og fint......
  Ventar berre på at det skal verte noko her i vårt område.
  Loppemarked er gøy!!!

  SvarSlett
 2. Jøss, så mange koselige saker du har funnet, for en utrolig billig penge.
  God helg!

  SvarSlett
 3. Så gøy å få se hva du har funnet av lopper.
  Sånn blå duk har jeg også, aner ikke hvor den kommer fra

  SvarSlett
 4. Herrlig med loppis! Liker det godt jeg også, og jakte på spennende skatter...Mye fint du har fått tak i her! ha en deilig helg...!

  SvarSlett
 5. Hei! Så mye fint du har funnet på loppis for en rimelig pange.
  Og så flott dere har fått det etter opp-pussing i lyse fager!!! Takk for titten!
  Fortsatt god helg!
  Anne -:)

  SvarSlett
 6. Ojj, det blå serviset er bare helt kjempefint, jeg vil også ha sånn!
  Og du, å så skinnfell er utolig artig og ikke så tålmodighets krevende som du tror;)

  SvarSlett
 7. Heisann- eg har også vore på loppemarknad i dag. Du har verkeleg funne mange skattar, må eg seie!

  SvarSlett
 8. Så mye fint du fannt,Eg likte best dei blå tallerkene. Eg samler på slike selv, og har kansje nok middagstallerker. men leiter etter kopper og små tallerker.Ville nok ha kjøpt dei du lot stå igjen, hadde eg vert der.
  Eg var også på loppemarked i går.Fannt litt slike ting i brunt.
  Mye fint i bloggen din.Enig med deg at ikkje alt skal males kvitt.
  Klem fra Mira (Sauebonde i sør.).

  SvarSlett
 9. Heisann..
  takk for hyggelig kommentar....
  ja jeg synes også det er gøy og se hvor mye fint andre finner på loppemarkeder:)
  og som du sier en kan jo bytte ut selv mye oftere til billig penge....
  ha en fin dag
  klem edda

  SvarSlett
 10. Se der ja, det var mange flotte funn.

  SvarSlett
 11. Så heldig du har vært. Loppemarked er gøy!

  SvarSlett