tirsdag 22. september 2009

Resultatet fra poseloppis

I innlegget mitt fra loppemarkedet skrev jeg at jeg skulle på poseloppis neste dag. Poseloppis plukker en det man vil ha i en pose og betaler 30,- for den.Jeg hadde noen spesielle ønsker om hva jeg håpet skulle være der. Men det hadde nok vært noen gode loppisnaser dagen før og funnet skattene.. Slik er det bare hvis man vil ha, skal man ta det med en gang og ikke komme dagen etter og tro det ligger der!!!Det var ganske utplukket, men finner noe det gjør jeg bestanding. Første bilde viser mer små gamle ting og retro skatter. Her skal en rosekopp bli en nål pute etter ide fra boka Sjarmerende gjennbruk . Et lite sølvplettfat kan jo brukes til både å ha kubbelys og små pynteting på, et lite hjerteglass til mønsterglasssamlinga mi, retro hærlig orange ting/tang skål, brun vase og grønn blomsterkrukke som skal brukes til å ha en gedigen julestjerne til jul.
Det andre bildet viser mer bruksting. Et kakefat som passer akkurat til gulrotkake jeg baker , en karaffel som skal brukes til å matolje i, en bolle som kan bakes i, eller serves i. Flere serviettringer som jeg fant dagen før. Ellers masse bånd, små duker, knapper fra klær som var slitt men knappene helt ok, rød og grønn, div julepynt/dekorasjon. Alt det sistenevnte skal brukes på noen håndarbeidsprosjekter, noe interiørgaver og kreative innpakkningpynt på julegaver.


Den andre posen ble fylt med klær. Fant fult brukbar barnehagedress til Sigurd, en tøff silkebiltruse. Fargerikt sengesett som skal brukes på et jenterom eller kanskje tilet syprosjekt hvis jeg blir venner med symaskina mi... Jeg fant også fire klesplagg til meg selv som jeg kommer tilbake til med egne bilder. Må først vaske antrekkene, deretter få hjem noen som kan ta bilder av meg- veldig vanskelig å holde på med det selv uten fjernløser og stativ...
Så for 60 kroner ble det jo "nytt" til hus, hobby,barn og meg:)


I dag må jeg være hjemme med sykt barn. IKKE TID TIL DET, men sånn ble det bare.. Lille gutt ligger på sofaen , hoster og snufser. Tidsfordrivet er å se filmen Det var en gang et menneske. 24 episoder på den så da har vi vel aktivitet denne dagen. Mange gode minner med den filmen,stor opplevelse for mitt ungdomssinn når den ble sendt på NRK en gang på 80 tallet.

Og nå er det to dager til julegavekalenderlotteriet går ut, vil du vere med ta turen hit og les mer.

18 kommentarer:

 1. Fin idé med loppispose! Jeg faller for disse søte små fluesopp :)) Klem fra Pillepalle (som har laget en fluesopp i dag også, vent litt.....)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du fant!.:) gleder meg til å se klærene du kjøpte til deg selv. Håper lille gutten din blir frisk snart:)

  SvarSlett
 3. Du fant deg noen skatter tross alt, da! =)

  Det var en gang et menneske husker jeg godt fra ungdommen, selv! *ler*

  SvarSlett
 4. Du gjorde allt lite fina fynd på loppisen. Vad roligt att se några bilder från arbetsplatsen din. Hoppas att sjuklingen blivit frisk nu.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 5. Så masse flott du fant!
  Og det beste av alt er jo at du vet hva du skal bruke det til.
  God bedring til den syke!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 6. Ser ut som fin fangst på loppis. Er kjedelig med sykt barn, spes når man egentlig ikke har tid til det, men hva gjør man vel ikke for sine små kjære.
  Jeg har reklamert for konkurransen (julekalender) i bloggen min.

  SvarSlett
 7. God bedring til lillegutt... Ikke morsomt med søte, syke smågutter:-)

  SvarSlett
 8. Så mye fint du fant! Jeg er også glad i lopper, og da ser jeg etter gammelt porselen.

  SvarSlett
 9. Ser du fant noen fine gamle skatter! Så gøy! Håper me får sjå den rosekopp-nåleputen når den er ferdig... Likte den ideen! God bedring til den sjuke.
  Ha ein kreativ dag!

  SvarSlett
 10. Håper gutten din blir fort bra igjen:o)

  Har mange gode minner i fra det var en gang et menneske.
  hmmmm kanskje jeg skal sette den opp på ønskelista mi til jul... eller er jeg for gammel? *ler*

  Klem

  SvarSlett
 11. Det er utrolig hvordan ting blir til skatter når de brukes på riktig måte!!
  Ha en fin ettermiddag,Brit!!
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 12. Hei.
  Takk for kjempehyggelig kommentar. Nå ble jeg glad :)
  Her ryddes det for harde livet nå.
  Ha en fin dag.
  Kjersti

  SvarSlett
 13. Du hadde jo funnet masse spennende på loppemarkede. Blir spennende å se klærne som du fant. Rosekoppen blir nok flott når den er ferdig ;)

  Koselig at du ville være med på feiringen min ;)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 14. Så fine skatter du har funnet. God bedring til guttungen, og håper dere koser dere masse med Det var en gang ett menneske, stilig serie det :)

  SvarSlett
 15. Åhhh jeg elsket den serien, finnes den å få kjøpt altså...den tror jeg jammen jeg må ha....

  SvarSlett
 16. Kjekt å finne gamle ting som ein liker :)

  SvarSlett
 17. Flott resultat! Mye nyttig og spennende!

  SvarSlett
 18. Hei,
  takk for hyggelig kommentar - jeg synes også Mariusgenseren ble super uskyldig i rosa :)

  Ellers så var det jo fantastiske lopper du fikk for 30 kr! Den brune vase er fra Hadeland, og finnes i mange størrelser - og er faktisk verdt litt (på antikkbutikker iallefall) - så bare den var et kupp!

  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett