tirsdag 15. september 2009

30 kg bort fra min kropp

Nå er det vel slik i Norge land at man ikke skal skryte for mye. Men akkurat nå må jeg bare overse denne janteloven:) Jeg har snakket om det tidligere i bloggen min via min strikkede epleprodukter at jeg holder på med livstilendring. Og nå har jeg altså gått ned 30 kg ( rettere sagt 30,5 :):) )

I februar såg jeg slik ut 30 kg tyngere enn i dag. Tung, deppa og motløs. Jeg var selvfølgelig glad det fantes klær i 54/56 og det finnes også masse flott i stor mote i dag heldigvis, men det er SÅ MYE ENKLERE å finne klær man virkelig liker NÅ:)

Før var jeg en typisk sort dame i klesveien , nå er jeg den fargeglade som jeg egentlig liker. Det er hærlig å finne klær i størrelse 42/44, kle seg i blomstrer og røde støvler gjør dagen gladere:)
Det som gjorde mitt utgangspunkt enda mer depremerende i januar var at jeg faktisk jul 2006 var så lett som nå ( faktisk enda et par kilo lettere) Da hadde jeg gått ned 40 kg på et år. Det vil si ekstremt jo jo slanker fra 2006 til nå. MEN denne gangen har jeg mer overskudd, kontroll og ikke minst utrolig glad for å klart det en gang til. Har lovet min kropp at den skal få slippe å bli utsatt for flere slike ekstremopplevelser!!
For å ha kommet dit jeg er i dag , har jeg ikke bare spist epler slik en kanskje kan tro via første bilde, men gått fast , jevnt og trutt på grete roede kurs. I dag starter jeg opp på kurs 4 og gleder meg over det. Siden det ikke er kurs i nærmiljøet har jeg valgt å gå internett kurs. Det har fungert veldig bra for meg, men det er ikke til å komme i fra at det krever selvdisiplin og indre motivasjon:) I tillegg har jeg vært aktiv på grete roede sin vektklubb og laget meg egen blogg for å konkretisere at ting skjer med bilder av framskrittene!!

Ta dere gjerne en tur til min slankeblogg
Og vil dere vite mer om grete roede og vektklubben er det bare å gå HIT

TILSLUTT, minner bare om mulighetene for å vinne julekalender fra meg, se regler HER, og husk at kommentaren må ligge under julekalenderinnlegget:)

35 kommentarer:

 1. Så flink du er! Jeg har også alltid slitt med vektproblemer og var veldig stolt da jeg gikk ned 18kg i fjor. Nå har jeg desverre lagt på meg 8 kg igjen, mye fordi jeg sluttet å røyke, men jeg er sikker på at jeg, en gang for alle skal klare å få de bort. Bare ikke akkurat nå for jeg klarer det ikke... Men men! Masse lykke til med fortsettelsen av ditt lette liv!!

  SvarSlett
 2. Hei Brit! Du er så herlIg åpen! Så modig du er også! Lykke til med nytt kurs og nytt liv. Go on! :)) Klem fra Pillepalle (5 kg for mye, spør du meg)

  SvarSlett
 3. Wow, det var imponerende saker! Grattis med vel gjennomført :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Det er jo fantastisk:)

  Ha en fortsatt fin dag.
  Charlotte

  SvarSlett
 5. Wow! Så flink du er!!!

  Konkurranse på min blogg og om du har lyst til å bli med:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 6. Sååååå flink du har vært! Utrolig bra, morsomt med før og etter bilder!! Stå på videre! Linker deg jeg!

  SvarSlett
 7. Så imponerende altså.... Jeg beundrer virkelig viljestyrken din, og digger epleinnleggene dine :) Da vet jeg at du har nådd enda en eplekjekk milepæl.. klem

  SvarSlett
 8. Gratulerer med formidabelt vekttap!
  Du ser flott ut:)

  SvarSlett
 9. WOW, 30 kg, det står det virkelig respekt av. Det krever mye svette og selvdisiplin! Gratulerer så masse:-)

  Ha en fortsatt strålende uke.

  Med vennlig hilsen
  Nina i Stavanger

  SvarSlett
 10. Imponerande......eg veit litt om kva viljestyrke som skal til for å nå eit slikt mål....men du so herleg når målet er nådd.
  Gratulera!!

  SvarSlett
 11. Jeg syns du er kjempe flink! Det er ikke bare bare å gå ned 30kg.
  Lykke til videre, jeg er sikker på at du blir å nå målet ditt.

  SvarSlett
 12. Gratulerer så masse! Det er virkelig sterkt gjort. JA det er lov å være stolt, jantelov er tull.

  SvarSlett
 13. Ikke bry deg om Janteloven du, slikt som dette er det lov å skryte om Det er nok mange med deg som vet hva som ligger bak å gå ned så mange kilo. Stå på videre, synes du er kjempe flink jeg.

  Laila

  SvarSlett
 14. Så flink du er, gratulere!
  Det var virkelig et inspirerende innlegg.
  Tror jeg må linke til deg!
  Nå må jeg sjekke ditt forrige innlegg.
  Klem : )

  SvarSlett
 15. vet du,Brit,nå er jeg virkelig imponert her jeg sitter!! Snakk om viljestyrke!!! Gratulerer og stor klem

  SvarSlett
 16. Imponert! Så flink du har vært. Skal si du har blitt slank og flott.

  SvarSlett
 17. Du verden, så flink du har vært! Jeg er intet mindre enn imponert! Men jeg regner med at det krever selvdisipling og motivasjon til de grader også. Såmoro da at man virkelig får lønn for strevet. Hilsen en, som også er glad i epler!

  SvarSlett
 18. Milde banan - dette er imponerende!! Det er klart du kan skryte av dette!! =)

  Bra jobba - og stå på videre! =)

  SvarSlett
 19. Du har virkelig vært flink - gratulerer så masse! Lykke til videre :)

  SvarSlett
 20. Gratulerer! Det er virkelig bra jobba :)

  SvarSlett
 21. Er enig med Pillepalle:) Du er virkelig modig som greier å være så åpen om livet ditt. Egentlig så beundrer jeg alle dem som er åpne om seg selv og sitt, det er ikke alle som takler det, har jeg sett.

  Jeg trodde først at eplene skulle symbolisere kiloene du hadde tatt av;) hehe, men så skjønte jeg jo etterpå at nei, da hadde du måttet avbilde litt flere epler enn det.

  Ønsker deg virkelig lykke til videre med livet ditt, jeg har bestemt meg for å fortsette å følge med bloggen din uansett, jeg:) Du har en fin blogg, du er utrolig modig og herlig åpen, og jeg har allerede blitt inspirert av deg til å lage en sånn julekalender. Må bare finne på noe som er innenfor mitt eget budsjett først..... får se hvordan dèt går;)

  Lykke til videre, nydelige deg, jeg følger med deg videre!

  Klem og nattakos fra Lavynnia:)

  SvarSlett
 22. Drit i Janteloven, du har all mulig grunn til å være stolt OG skryte av deg selv! Du har gjort en kjempejobb! :)

  SvarSlett
 23. Hei Brit!

  For en koselig blogg du har. Kom over den på en liten bloggrunde i kveld.

  Imponert over vekttapet ditt. Gratulerer, du ser godt ut! :)

  Klem

  Lise

  SvarSlett
 24. Hei Brit, du imponerer meg! Det ligg mykje viljestyrke bak ein slik vektreduksjon. Eg har også endra fasong det siste året, hos meg har vektreduksjonen kome som ei bieffekt i samband med livsstilsomlegging grunna diabetes, men eg kan jo ikkje seie anna enn at det er ei hyggeleg bieffekt:)
  Lykke til vidare, heiar på deg til du når målet ditt!

  SvarSlett
 25. Hei.Så flink du har vært.For meg er det motsatt.Jeg er tynn å har altid fort hørt det.Å så tynn du er.Vont å høre.Så no vanskelig kan det være begge veier.Ønsker deg lykke til Tenker på deg.Ha en riktig fin høstgag.Bodil

  SvarSlett
 26. Såååå flink du har vært, GRATULERER!!! Begynner stadig et nytt og bedre liv, men det går såååå seint! Og så er det påanigjen med sjokolade spising og andre ting som jeg absolutt ikke skulle hatt...

  Gratulerer igjen, stå på!

  SvarSlett
 27. Hei hei.. Gratulerer, du har gjort en kjempejobb! Jeg har selv gått ned 20 kg nå, og kjenner til gleden!

  Du kler farger!

  Eirin

  SvarSlett
 28. Her bøyer jeg meg i støvet - du har vært utrolig flink! For en selvdisiplin du har! Lykke til med nytt kurs, jeg er sikker på at du fortsatt holder motet oppe:-) Så flott at du forteller oss om dette, og er åpen:-)

  SvarSlett
 29. For en prestasjon, og dokumentasjon du har laget. Kommer til å følge deg videre .-)

  SvarSlett
 30. Himmel og hav, 30 kg er veldig mye. Utrolig å greie det.
  Merker bare hvor lettere alt er etter 12 kg minus. No er jeg passe.
  Og det må jeg jammen si du og er, etter bildene å bedømme.
  Utrolig sta liten tass du tror jeg, haha.
  Må være sta. Det er viktig.
  Flink er du.

  SvarSlett
 31. Jøje meg, så flink du har vært!! Og flott :-)

  Og en trivelig blogg. Fikk riktig julestemning, jeg. Også akkurat i dag som jeg for første gang plutselig tenkte "kanskje jeg skal begynne med julegaver?". Og jeg som trodde JEG var tidlig ute. Humre.

  SvarSlett
 32. Godt jobba. 30 kilo på den korte tiden høres utrolig tøfft ut. Skulle ønske jeg hadde mota meg opp og starta igjen sjøl.

  SvarSlett
 33. Jøss. Dette er utrolig bra! Gratulerer :-)

  SvarSlett
 34. Wow - gratulerer så mye. Det er jo så bra:)

  SvarSlett