tirsdag 8. september 2009

Litt strikking mellom nytt kaoskontroll prosjekt

Joda jeg strikker litt innimellom takket være garncupen på dinhobby. Men det er ikke de mest fantastiske produktene som blir tryllet fram. Likevell litt brukervennelig er de.
Det begynner jo å bli kaldere i luften og da blir pulshansker et must. Dette er rester fra mitt dyrebare Noro silkgarn. Selv om de er enkle blir de litt luksus pga av garnet.

Denne lua har jeg kalt fru wiltersen spesial. Lua er nemlig strikket på Harry Potter filmen nr 6 på kino. Yepp det går ann å strikke på kino også hvis man velger rett strikking på rund pinner eller rilletrikket fram og tilbake. Denne lua har fått alle mine små rester fra fargerike sokkegarn.
Wiltersenbarna er jo kjent for bære de mest fantstiske gensere, luer, skjerf strikket av fru wiltersen .Det står jo ikke så alt for bra økonomisk der i gården, så jeg regner med at alle rester blir nøysomt brukt. OG som de lydige barna wiltersen er vil de helt sikkert gå med denne lua. Det vil i hvert fall mine og grunnen er jo at det er en ekte Harry potter stil lue er de enig i:)


Her kommer førbilder av mitt neste kaoskontroll og oppussingsprosjekt. Soveromsgangen i 2.etasje. Det er jo bare så vidt jeg tør å legge disse bildene ut, men det er en del av strategien å konkretsiere hvor ille det ser ut ,så kanskje faller man ikke for samme rotetabbe en gang til!!
Det er jo en grunn til at jeg har kaoskontroll. I denne gangen havner alt som jeg ikke akkurat vet hvor jeg skal gjøre av. Klær som ikke passer, klær som skal sorteres til loppemarked. Hylle og skap har sengeklær + et skap med kopper som brukes bl. a til jul.

Så første strategi er kaoskontroll, deretter maling av vegger og gulv. Tak skal få være som det, deretter litt nytt i form av nye skap til oppbevaring og andre lure ting jeg håper skal fungere.
Jeg regner med at det vil ta en ca 14 dagers tid. Jeg kommer med rapporter ettersom forandringene skrider fram:)

9 kommentarer:

 1. Lykke til med rydding og oppussing :)

  SvarSlett
 2. SÅ hærlig å se gangen din med klær, min er ......... Ha en fin dag ,-)

  SvarSlett
 3. Regner med vi får se etter bilder...:-)
  Jeøy på kino,jeg har også hatt med meg strikketøy på kino,går så fint atte!! Takk for koselig kommentar om stua mi,veldig fornøyd ja!!

  SvarSlett
 4. Heheheh, godt å se det er andre som har bittelitt kaos rundt seg og. Lykke til med oppussinga og kaoskontrollen

  SvarSlett
 5. Lykke til med rydding og maling. Jeg har nettopp hatt kaoskontroll på arbeidsrommet vår, litt av en jobb..., men herlig når det er ferdig da!

  SvarSlett
 6. Hei, ser du driver med kaoskontroll. Lykke til! Likte Wiltersen lua di. Synes det er så fint at restegarn også blir brukt. Hilsen Nette

  SvarSlett
 7. Koselige strikkeplagg du har laget...det kommer nok til nytte når kulden setter inn. Kaoskontroll....det trengs her også en gang i blandt, jeg viser nødig bilder fra hobbyrommet mitt.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 8. Synes ofte ting laget av restegarn blir veldig flotte jeg, det er da man får brukt kreativiteten.

  Gøy å følge med på oppussingen og ryddingen din. Du er flink og det blir fint! :o)

  SvarSlett
 9. Kaoskontroll er eit prosjekt eg har her i huset også :)

  SvarSlett