Du trenger:
600 gr kalkunbryst
1 ss margarin
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 kvast persille
1 kvast rosmarin
1 kvast timian
1 brokkoli
4 gulrøtter
 Slik gjør du:
Krydre kalkunbrystene med salt og pepper og
 brun det på begge sider i en panne med margarin.
Finhakk krydderurtene og vend deretter kalkunbrystene i disse. 
Legg kalkunbrystene i en ildfastform eller langpanne, 
dryss over resten av krydderurtene og legg stekefolie over formen.
Stek kjøttet videre på nederste rille i ovnen ved 160 grader i ca 30 -40 min.
 La kjøttet hvile i 15 min og skjær det opp i skiver.
Rens og del brokkoli og gulrøtter i mindre biter 
og damp dem knapt møre i litt vann.
Server urtedampet kalkunbryst med poteter og pynt med appelsinbåter.
Konklusjon etter utprøving av denne rettet :
 MEGET saftig og smakfull kalkun!!
Kalorier ved 150 gr kalkun og 150 gr potet = 360 kaloirer.

Dette skal jeg absolutt prøve. Det så jo så herlig ut.
SvarSlettJeg setter så stor pris på at du deler sunne matoppskrifter :-)
Kan du ikke lage et innlegg i den andre bloggen din om hvordan du har klart å holde vekta så lenge etter du slanket deg? Det er jo alltid så vanskelig, men det ser ut som at du har klart det helt strålende :-)